INSPIRATIE

Inspireren willen we jou met hairdressing shows in een gevarieerde line-up van (inter)nationale artiesten om U tegen te zeggen! Hieronder kom je onze 4 topacts te weten!

Richard
Mannah

Een internationaal geprezen master stylist en educator uit New York met meer dan 25 jaar ervaring op 3 continenten. Hij startte zijn carrière bij Toni&Guy en bleef er jarenlang één van dé leidende figuren. Richard werd bekroond tot ‘London Hairdresser of the Year 2011/2012’ op de British Hairdressing Awards en is lid van het gerenommeerde Australian F.A.ME. Team voor the Fellowship for British Hairdressing. Sinds vorig jaar is hij International Guest Artistic Director bij Joico en op de Fashion Weeks werkt hij met grote modehuizen. Zijn creativiteit, enthousiasme en aangeboren charisma zullen jou ongetwijfeld bekoren, tijdens zijn show op zondag en tijdens de masterclass op maandag!

Sophia Hilton

Eigenaar van ‘Not Another Salon’ en ‘Not Another Academy’ in Londen. Zij is één van de meest gevraagde educators in de UK en inspireert wereldwijd kappers met praktisch toepasbare (kleur)technieken. Sophia’s stokpaardje is ‘kleur’ en zij wordt terecht omschreven als ‘The Queen of Colour’! Haar carrière geraakte in een stroomversnelling toen ze de ‘L’Oréal Colour Trophy’ won in 2013. In 2018 werd Sophia ‘Creative Head’s Colour Expert of the Year’ en daarnaast  won ze verschillende business awards voor marketing en social media aan de ‘British Hairdressing Business Awards’. Eén van de coolste vrouwen in de industrie, live op ons podium op 1 december en in de masterclass van 2 december!

Frédéric Pavard 

Wie vertegenwoordigt ‘Franse luxe’ beter dan Alexandre de Paris ?! Ben je klaar voor een magische glamourshow en de kunst van verfijnde haarstyling ?! Frédéric Pavard, Ambassador en Educator van ‘Alexandre de Paris’ zal zijn verbazingwekkende hairstyling vaardigheden presenteren tijdens de show op zondag en tijdens de masterclass op maandag!

Hayden
Cassidy

Eén van Europa’s beste barbers is een jonge vrouw de gender stereotypen doorbreekt: Hayden Cassidy uit Dublin (Ierland) ontdekte – na een beenblessure die haar dwong om voetbal op te geven – het barber zijn als haar roeping! Ze is één van de bekendste namen in de moderne barberscène en zal haar cleane en redactionele handtekening bij ons op het podium showen!