EDITIE
2020-2021

Omwille van ‘miss C’ werden het event én de awards meermaals opgeschoven. Anderzijds maakten vele kappers net van de lockdowns gebruik om in zichzelf én in hun salon te investeren.

Wij ontvingen ontzettend veel inzendingen voor de ‘corona-editie’ van ‘The Salon Experience Awards ’20-‘21’ en besloten om de wedstrijd tòch te laten plaatsvinden. Alle inzendingen kregen de voorbije maanden een uitgebreide screening en zo werd de top 5 in elke categorie bekend gemaakt. De (inter)nationale jury selecteerde 1 eindwinnaar per categorie en deze werden eind mei met een verrassingsbezoek in het salon bekend gemaakt. Hieronder krijg je een overzicht van de eindwinnaar in elke categorie. Voor de eindwinnaars van deze editie zorgen we voor een mooie herbeleving van hun gloriemoment tijdens het volgende live gala op zondag 4 december 2022 in Heusden-Zolder.

En nu… aftellen naar 4 december. Wij zullen er klaar voor zijn, jij ook?!

Awards

Dit zijn de winnaars!

NEW SALON

ERSATZ

Romain Nicotra richtte in 2016 Ersatz in Luik op en verhuisde in januari 2021 naar een nieuw pand. Het totale concept was doorslaggevend voor de jury. Romain is kleurspecialist en dat zie je ook in het kleurrijke interieur met opvallende design accenten. Gezellige hoekjes en aparte corners zorgen voor voldoende privacy en rust. Charismatisch en dynamisch, zo kan je Romain omschrijven. Je voelt je in het salon onmiddellijk thuis. Online is Ersatz ook sterk en professioneel aanwezig: Facebook, Instagram en TikTok worden dagelijks geüpdatet en afspraken worden enkel online gemaakt. De prijslijst scan je aan de voordeur via een QR-code, waardoor ze altijd up-to-date en toegankelijk is. Proficiat aan Romain en zijn team!

METAMORPHOSE SALON

FRANK’S ATELIER

Bij Franks Atelier Luxury Haircare in Korbeek-Lo verwennen Frank Madeya, Luc Schouterden en hun team, hun klanten in een uniek concept waar een luxueuze totaalbeleving en een persoonlijke aanpak centraal staan. De jury was onder de indruk van het  originele en exclusieve kader, het stijlvolle interieur, de warmte én de gezellige sfeer. Het prachtige 240m² salon, dat terecht tot één van de Leading Salons of the World behoort, is doelbewust ingericht zodat de klanten in alle rust optimaal genieten. Kwaliteit, professionaliteit en luxe zijn hier de kernwoorden. Een buitengewoon salon van hoogstaand niveau. Gefeliciteerd Frank, Luc en team!

Barber Shop

JORDY’S BARBERSHOP

Jordy Luyten biedt bij Jordy’s Barbershop in Wilsele een totaalbeleving op maat voor heren in een luxueus kader. De focus ligt er op kwaliteit, niet op kwantiteit: zijn klanten betalen graag € 60 voor een knipbeurt omdat hij écht de tijd neemt en 100% op maat werkt. De ruime en stijlvolle Barbershop is de benedenverdieping van de privé-woning van Jordy, je voelt je er dus écht thuis. Jordy werkt alleen, heeft 100% aandacht voor zijn klant en maakt met details de beleving uniek! Verder investeert Jordy in professionele opleidingen en workshops, extern én in zijn salon. Voor collega barbers én voor zichzelf. Met binnen- en buitenlandse topbarbers. Ook zijn online communicatie is up-to-date, origineel én professioneel. Jordy daagt zichzelf uit en tilt zijn werk én de shop telkens naar een hoger niveau. Proficiat!

DIGITAL INFLUENCER

MALVINA SAIU

Een dynamische en up-to-date Facebook en Instagram pagina? Check! Een moderne website met online agenda en webshop? Dubbel check! Short video’s en tutorials op TikTok? Triple check!  Onze ‘Digital Influencer of the Year’, Malvina Saiu, has it all! Zij besteedt heel veel tijd en aandacht aan haar online imago en kanalen, en dat loont! Ook de hoge Google ranking en top reviews zijn er dankzij haar inspanningen. Hard werk loont: proficiat, Malvina!

YOUNG TALENT

SILKE VAN HYFTE, GEKNIPT

Silke van Hyfte is een straffe jongedame met een sterk en fantastisch parcours. Na haar opleiding werke ze in enkele bekende salons en als 24-jarige opende ze in 2019 haar eigen salon van 130 m2 in Wezemaal. 3 jaar later werkt ze met een team van 5 personen dat inzet op totaalbeleving en een persoonlijke benadering. Silke schoolt zichzelf en haar team continu bij: zowel op technisch als op artistiek vlak. Zij investeert in coaching en streeft naar persoonlijke groei als onderneemster én als mens. Binnenkort deelt ze haar kennis ook met andere kappers binnen het education team van KEVIN.MURPHY.  De social media en website van Geknipt! zijn eveneens professioneel en piekfijn verzorgd. Een terechte winnaar!